miercuri, 3 martie 2010

Laborator creativ "Arta pentru viata"

Partenerul roman va crea laboratorul "arta pentru viata" ca un instrument de imbunatatire a calitatii cursurilor de formare profesionala pe care deja le livreaza, in domeniul beauty business - respectiv frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist si cosmetician. In cadrul programei acestor cursuri va fi inclus un modul suplimentar despre creativitate si importanta ei in educatie si formare profesionala, ca si in dezvoltarea personala a fiecarui individ.

Grupul tinta este format din 30 tineri care frecventeaza (sau au absolvit) diferite grupe de formare in meseriile mentionate anterior, tineri la risc de marginalizare sociala din diferite motive (venituri reduse, apartenenta etnica, mediu rural izolat etc.)

Atelierul este deci Salonul Celia, locul in care cursantii invata sa transforme fiinta umana, infrumusetand-o si daruidu-i astfel incredere si curaj in a se confrunta cu o lume in care imaginea este din ce in ce mai importanta.
Si pentru ca orice artist are nevoie de o muza dar si de un... suport pentru a-si manifesta creativitatea, pe noi ne ajuta intotdeauna Roxana, care sta cuminte sa-i aranjam parul dar si s-o fotografiem... ca dovada pentru posteritate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu